Prirodni AFRODIZIJAK jedan od načina lečenja POTENCIJE

PODELI SA PRIJATELJIMA

Prirodni afrodizijak i spisak najboljih i najačih prirodnih stimulativnih sredstava za muškarce. Muškarcima je jako bitno da nemaju poremećaj erekcije i da imaju snažan i stabilan libido, a samim tim i zadovoljnu ženu. Zbog toga su spremni na mnoge stvari da bi njihova seksualna moć i potencija bili u savršenom stanju što duže vremena.

Potencija je postala problem današnjih muškaraca, a sve više pogađa i mlađu populaciju. Nema sumnje da se sve više muškaraca oslanja na prirodne lekove i preparate umesto tableta i lekova koji mogu da izazovu neprijatne nuspojave i neželjene efekte. Pre nego što su medicina i farmacija dostigli vrhunac, muškarci su se oslanjali na biljke i prirodne preparate u vidu začina i posebne ishrane.  Pa zašto ne biste i vi pokušali da na prirodan način sprečite da postanete impotentni. Jedan od razloga gubitna potencije jeste moderan život i svakodnevni stres, visok pritisak, napetost i dijabetes, a evo koji su to prirodni lekovi  koji će vam dobro doći da sprečite da imate probleme sa potencijom.


Đumbir sa medom za dužu i jaču erekciju

Đumbir se oljušti i izrenda. Na 100 grama đumbira, stavite 50 grama meda. Med podstiče cirkulaciju krvi i pruža energiju a đumbir veoma brzo može da upumpa krv u polne organe.

Živoplotica ili goji bobice vraća u život

U svetu poznata kao Godži ili Goji bobica, u našem narodu se od pamtiveka koristi kao najjači lek za impotenciju i afrodizijak jer pojačava lučenje testosterona u organizmu. Napravite sutlijaš od jedne šolje pirinča i dodajte šaku ovih bobica.
Afrodizijak slatkiš

U jednu činiju stavite šoljicu mlevenog susama. Postupno u činiju dodajete med i mešate. Ako želite da dodate neki miris, stavite malo arome vanile ili kikiriki putera. Od smese oblikujte male kuglice, stavite ih na lim za kolače i stavite u frižider. Med je bogat asparaginskom kiselinom, a susam je izvor kalijuma i magnezijuma što udruženim dejstvom dovodi do jače polne aktivnosti.

Afrodizijak kao lekovito mleko

Suvo grožđe prokuvano u mleku, uspešno regeneriše polnu energiju. Najbolje je da nabavite sušeno crno grožđe. Dobro operite 30 grama suvog grožđa pa ga prokuvajte u neoštećenoj emajliranoj posudi sa 200 ml mleka. U početku pijte ovu količinu tri puta dnevno, a kasnije povećajte količinu suvog grožđe na 50 grama. Pijte ovo lekovito mleko do izlečenja

Divlji plodovi koji daju krila

Po jedna šaka svakog šumskog ploda – gloga, trnjina, šipurka i drena, preliti rakijom prepečenicom i ostaviti da odstoji neko vreme. Popiti jednu čašicu. Za razliku od tableta za potenciju, koje imaju vremenski ograničen efekat, ova mešavina ima obrnuto dejstvo. Vikend tablete poput “vijagre”, “levitre” ili “cijalisa” deluju oko 20 minuta posle uzimanja, a uživanje traje od tri sata do dva dana. Šumski plodovi ne deluju tako brzo, ali su “veseliji” na duže staze jer uživanje traje od 3 sata do tri dana!

Cvekla tera žene na seks!

Zdrava ishrana može da pomogne i ženama koje su zaboravile da uživaju u krevetu. Da ne bi smišljale raznorazne izgovore kako bi izbegle seks i da ih ne bi “često bolela glava”. Od soka od cvekle, šargarepe i limuna žene mogu da krenu u juriš na muškarca.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. GLOG - Upoznajte moći ove neverovatne biljke | Portal Nazdravlje
  2. Kako povećati plodnost prirodnim putem? | Portal Nazdravlje

Comments are closed.