Kako da izbacite toksine iz organizma uz pomoć LANA

Poznato je kako nam je za oslobađanje od mnogih bolesti, dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalija i drugih parazita.

Ono što je manje poznato jeste činjenica da čoveku u 70 godina života, kroz creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara raznih pića, što nas dovodi do zaključka da se u našem stomaku i crevima nataloži 15 kila fekalnih naslaga i toksičnog otpada koji truju našu krv i donose nepopravljivu štetu organizmu.

Zakrčena creva dovode do raznih bolesti i poremećaja kao što su zatvor(opstipacija), poremećaj metabolizma i dijabetes, gojaznost ili neuhranjenost, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kože, kosti i noktiju, pa i do težih bolesti poput karcinoma.

Dobro poznatim klistirom može se očistiti samo manji deo debelog creva, što nikako nije dovoljno za rešavanje svih naslaga i parazita. Naravno da je potrebno raditi klistir ili hidrokolon terapiju, međutim postoji jedna jednostavnija i manje neugodna terapija koju možete isprobati.

Čišćenje creva pomoću mlevenog lana

Recept:

Tri nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

1 nedelja: 1 kašika mlevenog lana pomešanog sa 100 ml kefira
2 nedelja: 2 kašike mlevenog lana pomešanog sa 100 ml kefira
3 nedelja: 3 kašike mlevenog lana pomešanog sa 150 ml kefira

Ako ne možete da nabavite mleveni lan, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte da pravite zalihe za više dana, jer može da užegne. Najbolje – svako jutro nova porcija.
Ovu smesu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje vode s medom.

Nećete verovati šta se desi kad popijete čašu vode s medom na prazan stomak!

Čišćenje creva na ovoj način radi se jednom godišnje.

Detoks napitak

Sastojci:

  • četvrtina šoljice (50 ml) lanenog ulja
  • mleveni đumbir
  • mleveni crni biber

Priprema:

Pomešajte laneno ulje sa prstohvatom đumbira i bibera. Sve dobro izmešajte pa popijte ujutro na prazan stomak.

Pijte 3 dana zaredom.

Ulje će obložiti vaš organizam iznutra, a đumbir i crni biber će podstaći izbacivanje toksina. Četvrtog dana koristite laneno ulje za spoljnu masažu – nežno ga utrljajte po celom telu. Ova uljna masaža pomoći će vam da dodatno izvučete toksine iz celog organizma.

Napomena:
Prednost uvijek dajte bio lanenom ulju. Ulje uvek čuvajte u frižideru.

Eliksir od lanenih semenki

 

Vlakna koja se nalaze u lanenim semenkama pomažu radu creva i pridonose osećaju sitosti, dok omega-3 masne kiseline podižu funkciju znojnih žlezda, a to doprinosi sagorevanju viška masnoće u organizmu.

Ovaj napitak uvek pripremite uveče pre nego što ćete ga konzumirati.
1. korak:

U večernjim satima skuvajte 1 litru vode pa njome prelijte sa 3 supene kašike lanenih semenki pa ostavite da ostoji do sutra.

2. korak:

Ujutro procedite napitak. dobićete gustu smesu koja podseća na gel i ovaj napitak nikada ne koristite duže vreme. Za bolji ukus, dodajte i malo meda.

Kako se koristi:

Pijte oko 150 ml napitka 3-4 puta na dan, i to pola sata pre obroka. Konzumirajte ga svaki dan tokom 10 dana, a zatim pauzirajte 10 dana.

Tako možete da pijete 3 ili 4 ciklusa.

Šta dobijate:

  • lepša i zategnutija koža
  • gubitak kilograma
  • topljenje masnih naslaga

Ovaj eliksir nije namenjen osobama koje boluju od ozbiljnijih bolesti jetre. Naravno uz stručni savet lekara ovaj napitak se može koristiti i za uklanjanje kamena i peska u bubregu.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Kako iskoristiti LANENO seme za mršavljenje | Portal Nazdravlje

Comments are closed.